צ'יסטה בשחלה לאחר טיפול פוריות ראשון

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

25/02/2017 | 11:02 | מאת: קריו

שלום רב, הנני נשאית של NF1 הריון ראשון ספונטני בשנת 2012 היה תקין (לידה בקיסרי) הריון שני 4 שנים לאחר מכן ולאחר פתיחת חצוצרה חסומה מהקיסרי היה עם הגן והוחלט הפסקת הריון היום אני אחרי סבב ראשון של PGD לפני הסבב הראשון עשיתי היסטרו אבחנתי היה תקין וקיבלתי את האשור להתחיל בוצעו לי לא מעט בדיקות אולטרסאונד במהלך הסבב הכל היה תקין לצערי היה רק עובר אחד בריא להחזרה אבל לא היה הריון השבוע רציתי להתחיל סבב שני ובבדיקת ה us התגלו שלוש צ'יסטות בצד שמאל אחת עכורה ושתיים צלולות האם זה שיש לי nf יכול גם לגרום לצ'יסטות בעיקבות טיפול הורמונאלי? ( לפני תחילת הטיפול הראשון הלכתי לבדיקה שיגרתית אצל הנירולוג שלי בבית חולים) מבחינת הגן עם כל בדיקת ה MRI שעשיתי הכל תקין האם הצ'יסטות יכולות להיעלם תוך חודש? מאוד רוצה כבר להתחיל סבב שני על מנת להתקדם לכיוון ההריון שאני מחכה לו. האם מומלץ לעשות בדיקת US במרכז לבריאות האישה על מנת לוודא שאכן נעלם?

עלייך כמובן לפנות לבדיקה לפ-ני התחלת טיפוןל ולוודא שהציסטות אכן נעלמו באם לא יש לפנות להערכה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה