דימום רקטלי אחרי כריתת אנדומטריומה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

09/02/2017 | 09:04 | מאת: דר

דר' סוריאנו שלום לפני שבועיים עברתי לפרסקופיה חירום בבלינסון לכריתת אנדומטריומה שהתפוצצה בתוך הבטן ושטיפה. (עד אז לא הייתי מאובחנת כחולת אנדומטריוזיס). לפני כשבוע התחיל דימום רקטלי שהולך ומתגבר. הדימום רק בזמן יציאות וכולל גם קרישי דם קטנים. לפי דו"ח ניתוח - לא נגעו במעיים. הייתכן שהדימום קשור ללפרוסקופיה? לאנדומטריוזיס? תודה מראש על הכוונה

מצטער אך לא ניתן לענוצ על שאלה זו ללא היכרות עימך, עם כלל תלונותייך עם כלל הממצאים כולל דוח הניתוח וכ אנא פני למרפאת הנשים בבלינסון שם מכירים היטב את כלל הפרטים

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה