פצעים/עור מת בלסת, ליד השפתיים, באופן מחזורי

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

25/12/2014 | 17:34 | מאת: שוקי

היי, מזה כמה שנים, בחלל הפנימי של הפה, בלסת, קרוב למקום בו השפתיים מתחברות, יש לי משהו שקשה לי להגדיר מה הוא בדיוק. זו מעין שכבה שכל פעם גודלת, ואני כל פעם חותך ומוציא אותה עם השיניים, בלי להרגיש שום כאב כתוצאה מהחיתוך הזה. לאחר כמה ימים השכבה חוזרת, ואני מתקשה להתעלם ממנה ולא להוציא אותה. זה ככה בערך 3-4 שנים. האם זה דבר שאמור לקרות? יש סכנה שמדובר בגידול כלשהו? תודה

ככל הנראה מדובר בפצע טראומטי יתכן כתוצאה מנשיכה. גידולי רקמה רכה שפירים כגון פיברומה או פפילומה מתפתחים באיטיות ואינם מסוכנים אך כנראה זו לא האבחנה. כדאי מאוד שרופא שיניים יבדוק אותך

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה