פצע פה

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

09/12/2014 | 18:01 | מאת: טל

שלום רב, יש לי פצע בפה בחיך בסוף החניכיים התחתונות. לא כואב בכלל.אני מרגישה אותו עם הלשון הוא בא והולך כל כמה ימים. מטריד אותי. זה בוודאות לא אפטה. מה זה יכול להיות? תודה.

פצע בקצה החניכיים יכול להיות קשור לשן (למשל לשן בינה) או ללא קשר לשן. תתכן בקיעה(גם בגיל מבוגר) של שן בינה או שן אחרת שמפעילות לחץ על החניכיים וגורמות לפצע. יתכן שמדובר בפצע נשיכה של שן בלסת הנגדית. כמו כן יתכן שכן מדובר באפטה. האופי החזרתי של הפצע מרמז על קשר ללחץ או לטראומה לחניכיים. אם לא עובר תוך שבועיים כדאי מאוד להיבדק אצל רופא שיניים

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה