אפטות בפה לאחר טיפול שיניים- עקירת שן

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

27/08/2013 | 15:33 | מאת: רחלי

שלום, עקרתי שן בינה ביום חמישי לפני 5 ימים, אחרי יומיים יצא לי אפטה גדולה לייד הלוע אדמומית שורפת,( זו פעם שניה שיוצאת לי טפטה לייד הלוע). ויצאו לי עוד שני אפטות גדולות נראות מוגלתיות ממש לייד איפה שעקרתי את השן בחניכיים בצד הפנימי לכיוון הלשון. זה כואב ומציק אני לא מצליחה לדבר כל כך או לאכול קשה לי וגם לשתות, דיברתי עם הרופא שיניים והוא אמר שאין צורך באנטיביוטיקה ורק לעשות שטיפות פה עם מים. מי מלח יהיה לי מאוד שורף. מה עליי לעשות זה בלתי נסבל! אשמח לתשובה, תודה.

02/09/2013 | 21:44 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

עליך להגיע לרופא כדי שיאבחן האם אלה אפטות ובהתאם לקבל טיפול. בברכה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה