היי איתן

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

08/07/2013 | 17:05 | מאת: miimich

יש לי ביומיים האחרונים נפיחות בפה למעלה בצד ימין וזה גורם לקושי לבלוע אוכל ,קושי לבלוע רוק ,זה גרם גם לכאבי שיניים לא נעימים שהייתי צריך לקחת דקסמול בשביל להעלים את הכאב. לילה לפני זה היו לי מחשבות טורדניות מהעבר שהפריעו את מנוחתי ואולי בכלל חסר לי מינרלים. מה אני צריך לעשות כדי להעלים את זה זה מטרד.האם לפנות לרופא? נגעתי בזה גם כמה פעמים אם האצבע האם לא צריך לעשות זאת?

08/07/2013 | 22:30 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

אני ממליץ להבדק אצל רופא המשפחה בעניין הקושי בבליעה והכאב. בברכה

08/07/2013 | 22:49 | מאת: miimich

היי בינתיים עד שרשמת תגובה חלה הקלה משמעותית והנפיחות החלה להצטמצם וכמעט שלא קיימת והרבה יותר קל לבלוע ואין כמעט את הכאבים בשיניים האם אתה צופה שזה ישאר כך או שחלילה אני עשוי לעשות משהו שזה יחזור ממה להמנע?

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה