צריבה בלסת עליונה

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

20/05/2016 | 09:22 | מאת: ארז

שלום רב, אכלתי פלפל חריף ואחרי שעתיים הרגשתי צריבה בלסת עליונה. האיזור נראה ממש אדום כמו כוויה ענקית ולא עובר לי כבר 5 ימים האם זה באמת כתוצאה מהפלפל החריף או שמדובר במשהו אחר? הייתי אצל אא"ג שטען שאכן זה נראה כמו כוויה ונתן לי אורקורט e אבל אין שיפור במראה הפה. (אני לוקח גם באופן קבוע קרטייה, ופרוקור), אודה לתשובתך האם להמתין או להמשיך בבירור?

נשמע מתאים לכוויה. ממליץ להמתין שבוע ואם אין שיפור להגיע לבדיקה אצל רופא שיניים.

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה