פצעים בפה

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

25/11/2015 | 23:53 | מאת: איציק

שלום אני כבר במהלך תקופה סובל מפצעים בפה וכשהלכתי לרופא הוא צייד אותי בויטמין b12 לקת פעמיים ביום וזה יחסית עזר. בתקופה האחרונה הפצעים חזרו רק שזה לא פוסק ,זה נמצא שבוע בצד אחד פה ואז מתרפא וובר לצד שני .קיבלתי משחה שנקרא אורקטורט וכל מיני תכשירים ותרופות סבתא אבל זה לא עזר מה עושים?

איציק שלום רב, פצעים בפה הינה תופעה מטרידה שיכולה לנבוע ממספר תופעות. משאלתך ניכר כי הרופא שלך חושד שמדובר באפטות. אפטות עוברות מעצמן תוך כשבעה ימים תקופה שניתן להקל עליה באמצעות תכשירים כגון אורקורט, אורל מדיק ועוד. לעיתים התופעה מוחמרת במצבים של תזונה לקויה ומחסור בויטמינים, או בתקופות של מתח נפשי למשל סטודנטים בתקופת בחינות, או כלל הציבור בתקופה האחרונה עקב תופעת הסכינאות. קיימות סיבות נוספות לפצעים כגון פצעים על רקע ויראלי, אלרגי ועוד וחשובה האבחנה הנכונה. הבעיה היחידה שלי עם אבחנת האפטות במקרה שלך היא שלא ציינת שמדובר בתופעה שחוזרת על עצמה מידי זמן. כדאי להיבדק אצל רופא נוסף. בהצלחה

11/04/2016 | 20:03 | מאת: שגיא

אחרי ניסיונות וחיפושים אחר המוצר שבאמת עוזר לאפטה מפיץ את הבשורה, רק אורלמדיק עם המקלון, מעביר את באפטה ברגע.. בריאות!

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה