תחושת שריפה בלשון

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

20/09/2015 | 14:35 | מאת: ליזי

שלום רב. בת 34, סובלת מזה כ- 3 חודשים מתחושת שריפה בלשון. ביקרתי פעמיים אצל א.א.ג. ואצל רופא משפחה והם טוענים שלא רואים כלום. אובדת עצות... אני קצת בלחץ מכל העניין שזה לא חולף, הרופא מקשר זאת לחרדה שהייתה לי לפני 5 חודשים. אודה לך אם תאמר לי לאן אוכל לפנות או איך לטפל והאם חס וחלילה משהו מסוכן או שזה יחלוף

תחושת שריפה בלשון יכולה להיות קשורה למתח נפשי כמו גם תופעת לוואי של תרופות מסוימות, חוסר בויטמינים, תגובה אלרגית ועוד. כדאי לפנות לבירור אצל רופא שיניים מומחה לרפואת הפה. בהצלחה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה