אפטה קרובה לגרון.

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

07/08/2015 | 00:30 | מאת: דניאל

שלום, אני סובל כבר הרבה שנים מאפטות אך האפטה זו טיפה שונה, לפני כשבוע התחילו לי כאבים בגרון, אחרי כמה ימים שמתי לב שזו אפטה - ממש ממש כואבת, קשה לדבר ולאכול. שמתי עליה אורל מדיק (היה ממש קשה להגיע אליה בגלל המיקום הבעייתי, אך בסופו של דבר הצלחתי לגעת בה) , לאחר יום הכאב לא עבר ושמתי לב שמסביב לאפטה כאילו גדלו עוד אפטות יותר גדולות וכואבות. הלכתי לרופאה כדי לבדוק את זה והיא נתנה לי תרסיס, שלא ממש עוזר, שוב בגלל המיקום הבעייתי ואני מרגיש שזה רק נהיה יותר גרוע. מה עושים בעניין?? זה כבר בלתי נסבל וקשה לי לדבר או לאכול, זה משפיע גם על האוזן וממש על המצב רוח כי קשה לתפקד כך, אשמח לתשובה ולטיפים - תודה!! נ.ב - האם אפשרי שהאורל מדיק גרם לכוויות?

אפטות בגרון או בחיך הרך נדירות ביותר ויתכן שמדובר בפצע מסוג אחר יתכן כתוצאה מטראומה כלשהי. הריפוי קשה ואיטי והמטריד גדול היות וכל בליעת רוק כואבת. כדאי לאבחן את מקור הפצע כך שניתן יהיה (אולי) למנוע חזרה שלו, ניתן להשתמש במעט משחה מרדימה לפני אוכל שתקל מעט על אי הנוחות. קיים קושי להשתמש בתכשירים שונים בעומק הפה והיעילות מופחתת. בהצלחה

08/11/2020 | 09:41 | מאת: רם

איך נפתרה הבעיה? גם לי יש אותה היום שלושה אפטות קרובות לגרון. פליזזז עזרה דחוף זה כבר בלתי נסבל!!! אם תוכל לחזור אליי עם פתרון לטלפון: 0549223598

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה