אפטה גדולה בפה

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

03/08/2015 | 05:50 | מאת: לירון

בוקר טוב אשמח לייעוץ אני סובלת כבר כמה שנים מאפטות חוזרות בדרכ זה מגיע בין החניכיים שלי מתחת לשפה הפעם יצאה לי אפטה מאוד גדולה בצד של הפה עד כדי כך שהבלוטות מגן שלי יצאו החוצה וזה כואב יותר מהאפטה אני סוחבת את הכאבים מיום חמישי אתמול בלילה יום ראשון אחרי 4 ימים כבר לא יכלתי יותר וניגשתי לסופר פארם וקניתי את הקיסמים האלו ששורפים את האפטה זה באמת עזר לי הקל על הכאב אבל עדיין הבלוטות מאוד נפוחות השאלה שלי אולי אני צריכה אנטיביוטיקה תודה על ההעזרה ואם אפשר לשאול מה אפשר לעשות בכדי למנוע שלא יחזור שוב תוד ויום טוב לירון

את בוודאי מתכוונת לבלוטת הלימפה ולא לבלוטת המגן. נדיר שאפטה תגרום דלקת בבלוטת לימפה אך יתכן זיהום משני בעיקר באפטות גדולות. אנא קראי את המאמר שלי בנושא טיפול באפטות תמצאי פרוט נרחב ותשובות לשאלותייך. בהצלחה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה