סטרס/חרדה ופצעים קטנים על הלשון

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

20/07/2015 | 14:27 | מאת: ליז

לפני כחודשיים הייתי בסטרס/חרדה שהתבטאה בנימול בכל הגוף (כל פעם במקום אחר) ומאז הצלחתי להרגע מעט.. כמו כן, לפני כחודש התחיל לשרוף לי הלשון הרופא משפחה ורופא א.א.ג לא ראו דבר ואמרו שזה מהחרדה שהייתה. כעת כבר כמה ימים יש לי גם פצעונים קטנים/חתכים קטנים בשתי צידי הלשון. האם לדעתך זה תגובה לחרדה או חלילה עניין מסוכן?

פצעונים וחתכים בזוויות הלשון קשורים לרוב לטראומה/נשיכת לשון אך ניתן בהחלט לשייכם לחרדה קשה המתבטאת בין היתר בירידה בתנגודת החיסונית בגוף. לדעתי אין מקום לחשש בעיקר אם הפצעונים נרפאים תוך שבוע-שבועיים. מומלץ לבדוק עם רופא השיניים שלך

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה