הרמת סינוס

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

24/10/2020 | 16:10 | מאת: אדווה

אני מחפשת את המקסימום במינימום התערבות ויצא לי לקרוא על הרמת סינוס בשיטת זעיר פולשנית. עד כמה היא בטיחותית, יעילה וטובה? האם היא מתאימה לכל אחד ? ואם לא - למי היא מתאימה ? האם היא גם יותר זולה מבחינה כספית ?

אדווה שלום רב, מסכים עם הגישה שלך.שיטות טיפול מתקדמות וזעיר פולשניות מאפשרות מהלך טיפולי מהיר ופשוט יותר, תהליך ריפוי מהיר, ומזעור סיכונים. השיטות המתקדמות הולכות ותופסות נפח פעילות רחב, אם כי לא מתאימות לכל מקרה, ודורשות מיומנות רבה של הרופא המטפל. יש צורך בנתוני עצם שארית מינימליים לצורך הרמות הסינוס הפניאומטיות בגישה קרסטלית. בהצלחה!

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה