למה יש צורך בטיפול שורש?

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

22/10/2020 | 10:10 | מאת: עמית

היי הייתי בטיפול שיניים אצל רופא השיניים שלי .החור בשן היה קטן ולא חשתי כאבים,עדיין.הרופא טוען שצריך טיפול שורש? למה? החור קטן ואין לי כאבים חזקים.

שלום רב, לשן 3 שכבות, הפנימית שבהן היא שכבת מוך השן. לרוב, חור איננו נראה או גורם לשבר כל עוד אינו נרחב. בצילום ניתן לזהות את עומק העששת, והאם חדרה למוך השן. חוסר בכאב לא תמיד מרמז על חור קטן. בכל מקרה רצוי, במידת הניתן, לסיים את הטיפול בסתימה וחא בטיפול שורש מבנה וכתר

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה