אפטה בפה גדולה מפחד שזה סרטן

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

31/05/2020 | 09:43 | מאת: יוסי

תודה על תשובתך: יש שכבה לבנה על האפטה , אני שוטף עם כולרקסידין ומשתמש באורקורט , עברו 10 ימים מאז ועדיין לא עבר. היום הולך לבדיקת רופא שינים .. אני מפחד שזה סרטן הפה. האפטה בגודל כ 1 ס"מ ראה תמונה עדכנית שלום בן 41 לפני 5 ימים יצאה לי בחניכים העליונות אפטה גדולה שכאבה מאוד , קניתי אורלמדיק מרחתי זה שרף ושינה צבע לצבע צהבהב, כיום זה שוב לבן , האם זה יכול להיות גידולי , אציין כי אני לא מעשן או שותה אלכוהול דואג מאוד מצורפת תמונה

01/06/2020 | 19:20 | מאת: יוסי

להלן תמונה מעודכנת

04/06/2020 | 09:44 | מאת: יוסי

הייתי אצל רופא פה ולסת טען שזה נראה כמו אפטה ולמרות הכל לקח ביופסיה כדי לשלול אם הבנתי נכוןשזה לא גידול של בלוטת הרוק שנמצא על העצם... אני דואג חרד , עד מאוד לא ישן רואה את מר גורלי ...אני פשוט אומלל

שלום רב, ההמתנה לתשובות ביופסיה אינה קלה לעולם, אבל חשוב לציין שהבדיקה היא רוטינית ולא מרמזת חלילה על גידול. מאחל לך ריפוי מהיר ובריאות טובה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה