פצעים רבים וחריץ על הלשון

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

17/02/2020 | 11:20 | מאת: רפאל

שלום, כבר מספר שנים אני סובל מפצעים חוזרים על הלשון. הם נראים כמו בלוטות אדומות קטנות בצידי ועל הלשון והם כואבים עד כדי כך שאני מאבד את יכולת הדיבור. מאוחר יותר הם הופכים לצהוב/לבן. יש הקלה בבקרים אך הכאב חוזר בערבים. בדרך כלל נמשך כל סבב של הפצעים ל7-14 יום ואז חולף. נוצר גם חריץ עמוק בלשון. איך אפשר להרפא מזה ולאיזה סוג רופא כדאי לפנות? אני בן 32 לא מעשן ובריא, ללא מחלות רקע המון תודה רפאל

שלום רב, ממליץ לפנות לרופא שיניים מומחה לרפואת הפה שיבחן את הסיבה להיווצרות הפצעים ויציע טיפול. בהצלחה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה