פטריה בפה- טיפול אפקטיבי

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

22/01/2020 | 21:49 | מאת: עידן

דוקטור שלום, הגעתי לרופא המשפחה עם חיפוי לבן חלקי על הלשון, הרופא אמר שמדובר בקנדידה ורשם לי Agisten Loz 10mg בעלון השימוש רשום לקחת חמישה כדורים ביום למשך שבועיים, לעומת זאת הרופא אמר לי לקחת כדור אחד ביום למשך שבועיים.. האם הטיפול שהרופא הציע אפקטיבי?

שלום רב, לרוב הטיפול בפטריה על הלשון (קנדידה) יהיה באמצעות מברשת ייעודית ללשון, ולעיתים גם דקטרין אורל ג'ל - מעין ג'ל מקומי ללעיסה בחלל הפה. נדיר שנמליץ על טיפול סיסטמי עם תרופות דרך הפה. בהצלחה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה