מחלת ליכן פלאנט בפה

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

17/12/2019 | 23:32 | מאת: ליכן פלאנוס

שלום רב....אני בת 62 סובלת שנים עליכן פלאנט בצורה קשה. עברתי מספר בחופשיות כדי לשלול סרטן. כעת התפשט גם לשפתיים. החניכים היו מודלקים קבוע. רוב השיניים מיקרו והיפה במצב רע. עם נגעים ופצעים.לא קיבלתי עד היום תרופה להקלה או טיפול . האם תוכל לעזור לי ומה עלי לעשות מעבר לסבל??? תודה מראש.

שלום רב, ליכן פלאנוס שמתרחב דורש בדיקת רופא. חסרים נתונים כגון האם את מעשנת וכמה, ומהי רמת התחזוקה הכללית בפה. חניכיים מודלקים באופן קבוע דורשים טיפול חניכיים מיידי. ממליץ על בדיקת רופא ובהקדם

23/12/2019 | 09:16 | מאת: מחלת לי כן פלוס בפה

תודה עבור תשובתך. ראיתי שכתיבתי היתה לא ברורה. לא מעשנת !! עברתי לפחות 5 ביופסיות! התשובה ליכן פלנוס .הבעייה שהשיניים כמעט כולן נעקרו. עשו לי השתלה בחלק מהפה . עליכן התפשט על השפתיים חוץ מהלחיים הפנימיות . רק בודקים אין תרופה ואין מזור. הפה גם לא נראה יפה. נכון שאני בסטרס קבוע החיים לא פשוטים. האם הפעם תוכל יותר לעזור לי?

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה