לא יודע מה זה... האם זה אפטה?

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

10/11/2019 | 13:39 | מאת: אור

שלום ד"ר לפניי כמה זמן הופיע לי סוג של פצע בחלק השמאלי של השן מתחת לשן ההכי רחוקה בפה. אני מנסה לחוש שם באזור אבל אני לא מרגיש בליטה מסוימת אבל כן יש כאב בפה. ניסיתי לגרגר מי מלח, מי פה, וכלום לא עוזר וגם כאשר גירגרתי אותם לא הרגשתי שום תגובה באזור שאמורה להופיע בעקבות הגרגור. זה כבר כמה ימים ככה ואין שיפור אבל גם המצב לא מחמיר. מה אתה חושב שזה? האם זה נשמע כמו אפטה? תודה רבה :)

בהחלט יתכן שמדובר באפטה, כמו גם פצע כוויה או נשיכה. רצוי להימנע ממגע באזור שיחמיר את הפציעה ולהשתמש בחומר סיכוך או במשחה המכילה חומרי הרדמה ומקלי דלקת. אם לא חולף כעבור שבועיים חובה להיבדק

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה