מהו הטיפול היעיל לאפטה בגרון? קשה לי למרוח רת המשחה שהרופא נתן לי

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

10/10/2019 | 15:42 | מאת: שרון

מה הטיפול המומלץ לאפטה בגרון? מזה ארבעה ימים אני סובלת מכאבים איומים בצד אחד של הגרון. אף אוזן גרון אמר לי שזו אפטה בינונית. אני מגרגרת עם מי מלח והרופא נתן לי משחה למרוח שלוש פעמים ביום, אבל ממש מסובך לי להגיע לשקד למרוח אותה והמקום כואב מאוד תודה מראש

אכן באזור הגרון קשה מאוד למרוח משחה כלשהי באופן מדויק והייתי נמנע מכך. האפלה תחלוף תוך כשבוע ויש להשתדל מאוד להימנע מלפגוע אותה או לגרות את האזור ולכן מומלץ בינתיים בעיקר תזונה רכה, עם מיעוט מלח. יוגורט עיזים יכול לעזור. בהצלחה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה