אפטות הענבל ובלוע/גרון

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

28/09/2019 | 01:47 | מאת: שיר

שלום, בת 30 - לפני כ10 ימים עשיתי השתלת שיניים קדמיות (2 שתלים) לאחר מספר ימים הופיעו 2 אפטות על החניכים שבאזור השתל, לאחר מכן אפטה על הענבל ולבסוף 2 אפטות גדולות בלוע/ תחילת הגרון, אחת בכל צד. איני יכולה לאכול, הכאבים בלתי נסבלים,ונראה שהן רק מתרבות. הייתי אצל רופא משפחה והוא אמר שזה כלום. מה לעשות?!

שלום רב, ככל הנראה אין קשר בין הופעת האפטות להשתלה. בכל זאת כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל מכיוון שלעיתים עלול להתפתח זיהום סביב פצע ההשתלה (לא אפטה) בהצלחה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה