פצע שנראה כמו חור צהבהב בלחי הפנימית, באזור של שן בינה

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

08/07/2019 | 22:45 | מאת: יובל

כבר כמה ימים יש לי פצע על הלחי הפנימית עמוק בתוך הפה בסוף השיניים, בצורת חור קטן וצהבהב. מאוד מציק, כואב ושורף. אשמח לדעת אם יש דרך לטפל והאם זה דורש בדיקה מיידית או שניתן לחכות לראות אם זה עובר? ואשמח לדעת אם אתה מעריך שמדובר באפטה או שאפטה היא בליטה בהכרח ולא חור. תודה רבה מראש!

שלום רב, ככל הנראה מדובר בפצע נשיכה. פצע כזה אמור לעבור מעצמו תוך מספר ימים (רק להשתדל לא לנשוך אותו בטעות) אם לא משתפר תוך 10 ימים לכל היותר - רצוי להגיע לבדיקה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה