פצעים בפה ובלשון כמו אפטות

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

26/03/2019 | 08:03 | מאת: אביב

שלום דוקטור, יש לי פצעים בפה (אפטות) שבאות והולכות על השפתיים) בלשון יש לי כמו נקודה לבנה כזאת שלא נרפאת כבר כחודש. מתחת ללשון, יש לי כמו איזו פלולה כזאת שהתחילה לפני כשבוע. בצד שמאל של הלשון יש גם כתמים לבנים. תסמינים אלה מלווים גם בכאבי גרון ואי נוחות שבאה וחוזרת ומופיעה בעיקר בשעות הלילה. אשמח לעזרה. חושש בעיקר מוירוס הפפילומה או מסרטן הפה. לא שותה, לא מעשן ולא קיימתי יחסי מין.

26/03/2019 | 09:22 | מאת: אביב

נ.ב התגלתה אצלי שן בינה. יכול להיות שזה הגורם?

שלום רב, יתכן שמדובר בנגעים וישראליים ולא באפטות. מתאים גם לתואר של דלקת הגרון. אם לא עובר תוך שבועיים רצוי להיבדק

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה