רקמה לבנה ומדלדלת בן 25

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

14/03/2019 | 14:52 | מאת: דוד

שלום לך לפני כחצי שנה היה לי פצע לבן על הלשון . בצורה כמו של כדור קטן נפוח כלפי חוץ (נראה כמו בלון קטן כזה ) בלי שום דבר מסביב , זה היה מאוד מאוד קטן אבל נפוח הרופא נתן לי משחה למרוח , למרות שזה לא כאב (הפצע) מרחתי, ושכחתי ממנו היום בהסתכלות נוספת אחרי חצי שנה הפצע אומנם קטן עד כדי כמעט העלמות, אבל נשאר רקמה מדלדלת ולבנה , (כבר לא נפוח ועומד אלא פשוט רקמה לבנה מתנדנדת במגע כמו חתיכת עור שנשארה על האצבע) התקשרתי לרופא והוא אמר שרקמה לבנה מדלדלת נשמע לא מדאיג, וזה חלק מתהליך ריפוי אבל קראתי באינטרנט (היפוכונדר) שפצע של כמה חודשים שגם לא כואב מעיד על דברים רעים מאוד, ונכנסתי לפאניקה יש מה ללכת להיבדק בדחיפות? (כי התור הקרוב לאאג עוד חודש רק) או שהיית ממתין עוד.

רצוי מאוד לבדוק את הפצע ולשקול הסרתו לאור התמשכות הליך הריפוי

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה