חתך/משהו אחר בזוית השפה בחיבור בין השפתיים

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

13/03/2019 | 10:13 | מאת: נדב

היי, אני בן 15 אז קודם כל לפני כמה חודשים היה לי חתך בזווית השפה שצץ משום מקום שאחר כך נוצרה לידו סוג של שכבה לבנה שירדה אחרי שנגבתי אותה ואחרי ששמתי לו משחה נגד יובש בשפה (יש לי תמיד יובש בשפתיים וחשבתי שזה מזה) הוא נעלם, לפני יומיים באותו מקום, סוג של אבדתי תחושה בחלק הזה של השפתיים(החיבור וחצי מהשפתיים בערך) הלכתי לישון ככה וזה נעלם בבוקר אבל במקום זה צץ בחיבור בין השפתיים סוג של אדום כזה ואולי יש גם חתך ממש קטן אני פשוט לא מסוגל כל כך לראות וזה שרף או משהו כזה חלק מהיום, למחרת קמתי ובאזור ההוא הייתה סוג של שכבה לבנה שירדה בניגוב, מה זה יכול להיות?

שלום רב, אזור זווית השפה הינו אזור שנוטה לפגיעה קלה ולהתייבשות ולכן נפצע יחסית בקלות. התואר שצרפת מתאים לפצע טראומטי. כמו כן נזילת רוק והצטברותו בזוויות הפה עשויות להסביר את ה״נגע הלבן המתגרד״. אפשרות אחרת היא פצע על רקע ויראלי. מומלץ להוסיף לחות והגנה לשפה ובמידה ולא עובר תוך שבועיים להגיע לבדיקה אצל רופא שיניים. בהצלחה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה