פיסטולה ומוגלה בחניכיים

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

25/02/2019 | 22:17 | מאת: קרן אור

בטרום טיפול שורש רופאה אמרה שיש לי פיסטולה בשיניים היא הזריקה תרופה ומאז שיפור בבליעה. מי שטיפת פה קורסודיל יעזור? מה מומלץ לשתות חם או קר? ויטמין בי 12 מומלץ לקחת? קראתי שזה עוזר לפצעים בפה ואני ממילא צריכה לקחת בגלל מחסור בויטמין זה. משחה אחרת מקולגייט תעזור יותר במצבי? מה מומלץ לאכול? השפתיים שלי יבשות ולעתים שורפות יש קשר בין הדברים? יש עוד טיפולי שיניים שאוכל לעשות בינתיים על מנת להיפטר מהבעיה?

פיסטולס בשיניים קשורה לרוב לדלקת במוך השן שפרצה את גבולות השן ועברה ללסת. טיפול שורש יפתור את הזיהום וירפא את הפצע.

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה