בנוסף למה שציינתי בנוגע לשיניים

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

24/02/2019 | 20:50 | מאת: קרן אור

ישנם מספר פצעים למעשה מוגלתיים בחניכיים זה התחיל עם אחד שיננית אמרה שזה זיהום טיפלה בי אבל הדבר כל הזמן חוזר וכעת כמעט כל החניכיים למעלה נגועות. אין לי כאבים מה שיוצא דופן לא רק בהקשר לפצעים הללו אלא מכיוון שמדובר גם במספר טיפולי שורש וסתימות. האם זה סימן טוב או רע היעדר הכאב? האם זו הסיבה שלי לקושי בבליעה? אנא עזרה!

בהמשך לתשובה קודמת כדאי להיבדק אצל רופא שיניים ולטפל בדלקות. מכיוון שהבעיה קיימת מזה 10 שנים הערכתי היא שמקור הבעיה איננו בשיניים

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה