אפטה וכאב גרון???? האם יש קשר

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

22/12/2018 | 18:37 | מאת: מיכל

היי יש לי פצע כואב בפה בצד שמאל ממש בסוף הלוע כנראה אפטה יכול להיות שזה מקרין כאב גם לגרון בצד שמאל? או שאין קשר?

שלום רב, לפצע בחיך הרך (אפטה או כל פצע אחר) בהחלט יכולה להיות השפעה על קושי בבליעה וכאב גרון קל. כל פעולת בליעה כואבת במצב כזה. לצערי אין טיפול למעט חיטוי הפה עם מי פה והמתנה להחלמה של הפצע

30/12/2018 | 17:09 | מאת: מיכל

רוצה רק להיות ברורה..הפצע נמצא בצד שמאל בסוף השיניים לא נמצא בגרון..או קרוב לגרון . דבר נוסף הפצע התחיל להחלים מגרגרת מי פה אבל יש מין תחושה לא נוחה באזור הלסת בצד שמאל(צד הפצע) ומדיי פעם גם ברקה בצד שמאל יכול להיות בגלל שפתחתי הרבה את הפה כדי להתבונן כל פעם בפצע?

05/10/2023 | 10:38 | מאת: אורלי

סובלת בדיוק מבעיה דומה שהתחילה מכוויה מגבינצ חמה. בנוסף לאי נוחות בפה סובלת מכאבי ראש קיבלתי טיפול אנטיביטיקה, אורקורט e. והיום בביקור נוסף אצל הרופא ישנה הבחנה שזו כנראה התפתח לאפטה אשמח לדעת כמה זמן לקח לך הריפוי ואם יש משהו נוסף שאפשר לעשות? תודה.

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה