פצע בתוך הלשון כמו גוש

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

25/10/2018 | 18:52 | מאת: דורון

מיום שבת הופיע לי פצע מתחת ללשון ולתוכו כמו גוש ביקרתי בבוקר אצל רופא שלחו אותי הביתה ואמרו שזה לא נראה דחוף זה היה בוולפסון הבוקר הרופא של קופת חולים ראתה שיש לי שן שבורה והיא חושבת שזה מהשן אני עם השן הזאת כבר חודשים בכל זאת רציתי לדעת עם יש מקום לדאגה

שלום רב, פצע מתחת ללשון לרוב קשור לפציעה/טראומה במהלך אכילה או בעקבות חבלה לרצפת הפה שתתכן גם משן שבורה. קיימות סיבות רבות נוספות כגון פצע ויראלי, אלרגי ועוד וכדאי להיבדק אצל רופא שיניים. אם לא עובר מעצמו תוך שבועיים גש דחוף לבדיקה. בהצלחה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה