אפטה בלשון אחרי השחזת שיניים

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

28/07/2018 | 19:47 | מאת: טלי

שלום לפניי מספר ימים שייפו לי את כל השיניים בפה ובינתיים יש לי בכל הפה שיניים זמניות הלבשות .. החניכיים שלי מאוד התנפחו וכואב ויש לי פצע על הלשון שיצא. האם זה בגלל הטראומה בפה?

פצעים בפה בעקבות הכנות לכתרים או ציפויים יכולים להיות קשורים לפציעת החניכיים והרקמות במהלך הטיפול (טראומה) או לטיב השחזורים הזמניים שיתכן שלוחצים על החניכיים ולעיתים אף לאלרגיה לאקריל (החומר ממנו עשויים כתרים זמניים לרוב). אם מדובר בתגובה לטראומה הפצעים יחלפו במהירות. תגובה אלרגית תמשיך עד להחלפת הכתרים בקבועים

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה