טיפול מומחי באפטות לפרק זמן ארוך

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

24/07/2018 | 03:28 | מאת: אורי

היי,קוראים לי אורי אני בת 14 ואני סובלת מגיל צעיר מאפטות על בסיס שבועי. רציתי לשאול האם יש דרך לטפל בזה שזה יעלם לגמרי או לפחות שיופיע בתדירות נמוכה יותר. תודה

שלום אורי, אפטות חוזרות ונשנות הן תופעה מציקה ומטרידה. ממליץ לפעול בשני מישורים: טיפול שיקל על הסימפטומים והכאב (קיימים תכשירים שונים להקלה על אפטות) וכמו כן מומלץ לבצע בדיקת דם, הרגלי תזונה, חוסר ויטמינים, הרכב רוק ועוד כדי לנסות ולאבחן את מקור התופעה. בהחלט יתכן שיחול שיפור בחומרת התופעה עם הזמן כפי שעלולה גם לחול החמרה לכ רצוי לאבחן את המקרה הספציפי שלך. בהצלחה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה