גולה בשפה במשך שבוע וחצי

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

27/01/2017 | 17:57 | מאת: רוני

אומנם זאת לא אפטה אבל אשמח אם תוכל לנסות לעזור לי. כבר שבוע וחצי שיש לי גולה גדולה על השפתיים. זה מלווה בתסמינים של הרפס לכן מרחתי את המשחה זובריקס במשך השבוע וחצי. לא יצאו שלפוחויות אבל אין שום שינוי או שיפור. עדיין קיימת הגולה על השפה וזה מאוד בולט. מה אפשר לעשות?

גולה בשפה קשורה בדרך כלל לפגיעה טראומטית בשפה כגון נשיכה/חבלה. בלוטות הרוק שבשפה מתנפחות ולעיתים מופיע צבע כחלחל עדין. ברוב המקרים הנפיחות נעלמת תוך שבועיים. במידה והיא איננה נעלמת מומלצת בדיקת רופא

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה