BALFUR 85 BAT YAM

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

01/02/2015 | 16:55 | מאת: ***

שךום לדר פרמון אני לוקח כדורי לחץ דם carduloc 1x10 1x5 cadex 4 exforge exforge neomopresan and 2 glucomin ברגע שאני לוקח את היוקריאס זה עושה לי גירודים בקרסוליים היוקריאס מצויין בשבילי אבל הגירודים בלתי נסבלים .מה עושים? תודה ניסים יעיש

ניסים שלום רב, פורום זה עוסק ברפואת הפה אך אשתדל לעזור... יוקריאס אכן תרופה מצויינת אך בעלת תופעות לוואי רבות ביניהן גרד. ממליץ מאוד להתייעץ עם האנדוקרינולוג המטפל יש לקחת בחשבון גם תגובות בין תרופתיות ולנסות לאזן בין יתרונות הטיפול התרופתי לתופעות הלוואי. בהצלחה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה