crvo ופעילות גופנית

דיון מתוך פורום  רשתית

18/02/2016 | 20:57 | מאת: עדי

שלום, שמי עדי. אבחנו אצל אחי הקטן לפני כשנתיים (בן 20) crvo. הסיבה טרם ידועה, נערכו שלל בדיקות, בינהן תפקודי קרישה, כולן תקינות. בריא באופן כללי, לא מעשן, ללא מחלות רקע במשפחה. כטיפול אחי קיבל מס' זריקות של אוואסטין (3), שאכן סייעו בהורדת הבצקת וכיום הוא במעקב. כמו כן, כחלק מהמשך הטיפול, הומלץ לנו לא לעסוק בפעילות גופנית כלל, ועל כן אשמח לשמוע את דעתך. האם כל סוג של פעילות גופנית אסורה, או שפעילות בעצימות נמוכה הינה אפשרית(תרגילים שאינם מפעילים לחץ על אזור הפנים) האם איסור זה כולל כל סוג של פעילות(יוגה/ ריצה/רכיבה על אופניים וכד')? תודה מראש ושבוע טוב.

שלום עדי מציע עד גמר הבירור לא לבצע מאמץ ניכר (איך לחץ הדם) אחכ- אם הכל תקין, איני רואה סיבה לחדול מפעילות גופנית

מנהלי פורום רשתית