קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

25/09/2013 | 15:20 | מאת: גניאל

שלום מבקש עזרה בן 86 חולה לב(התקף 1979,ניתוח 4 מעקפים 1996 ,קוצב דפיברילטור 2009 ) ניתוח קשה מיפרצת אורטה בטנית 2012 אי ספיקת לב אי ספיקת כליות קטרקט רופא העיניים היציע ניתוח שאלה : הגיל המופלג התמונה הרפואית הסכנות לסיבוכים בניתוח לשנה או שתיים אם אין סכנת עוור מועדפת אולי התאמה חדשה של העדשות תודה וישר כח דניאל

26/09/2013 | 15:27 | מאת: ד"ר נדב בלפר

שלום דניאל הכל תלוי באיכות החיים לכל פעולה יש סיכוי וסיכון. הגיל אינו גורם בעייתי מאד אלא סיכויי ההחלמה (בד'כ טובים בניתוח קטרקט) מול סיכוני הניתוח. כדאי להתייעץ עם רופא הלב לגבי מידת סיכון מההתרגשות של הניתוח. זהו לרוב ניתוח בטוח...

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר