הצקה בעין

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

02/05/2013 | 21:21 | מאת: דורית

אני בעלת קוצר ראייה גבוה , לאחרונה עברתי ניתוח קטרקט בעיין אחת , ועומדת לפני ניתוח בעיין השנייה . לאחר הניתוח אני רואה בעזרת העין המנותחת והעין בעלת קוצר הראיה הגבוה לא רואה כמעט , אבל כאשר אני מרכיבה עדשה בעין שטרם נותחה וכעת אני רואה בשתי העניים שווה לאחר זמן לא רב מתחילה העין המנותחת להציק מאוד , ורק שאני מסירה את העדשה בעין השנייה היא נרגעת , המנתח אומר שיש לי פזילה סמויה שהייתה גם לפני הניתוח שכנראה תסתדר לאחר הניתוח השני האם זוהי תופעה הגיונית או שעלי לחשוש מהניתוח בעין השנייה

04/05/2013 | 15:49 | מאת: ד"ר נדב בלפר

שלום דורית זה נשמע הגיוני לחלוטין. העין הלא מנותחת מציקה לך - או בגלל הפזלה הסמויה או בגלל עדשת המגע. בהצלחה

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר