ניתוח עיניים {קטרקס}

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

05/10/2020 | 19:26 | מאת: צביקה

שלום לכם! שלחצי לכם שאלה עד היום לא קיבלתי תשובה.לםני שבועיים עברתי ניתוח קטרקט. ואני לוקח תרופה לערמונית PROMNIX 0.4) במהלך הני תוח גילו שיש לי (IFIS) קשה ואמרו לי שזה בגלל התרופה? האם זה נכון? והאם זה מעקב את החלמת העיין? והאם צריך לעבור ניתוח חוזר? נחכה לתגקבתכם צביקה.

שלום רב, ה ifis הוא בגלל התרופה וזה נכון. לגבי שאלה האם יש צורך בניתוח נוסף או השפעה על הניתוח קשה לי לענות על כך מאחר ואני לא בצעתי בדיקה קלינית.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר