ניתוח קטרקט שאלות כללי

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

06/10/2019 | 18:35 | מאת: איתי

אחרי ניתוח קטרקט מבקש לדעת מס דברים : מיופיה גבוהה ? חדות ראיה ימין distance sc 6/6 חדות ראיה שמאל distance sc 6/15 distance ph 6/10 מה זה אומר באופן כללי והאם זה אומר גם לגבי נהיגה ? ימין קרנית -צלקות ניתוחיות מה זה והאם יכול להיעלם עם הזמן ? לשכה קדמית עמוקה C+F ??

שוב שלום, אני מצטער אך אני לא מתכוון לבצע ביאור בדיקת עיניים במסגרת הפורום. אתה מוזמן לפנות לרופא עיניים המטפל שלך.

08/10/2019 | 14:28 | מאת: איתי

צלקות זה דבר שעלול לקרות בניתוח הקטרקט ? מה עושים בכזה מצב ? תודה רבה

שלום רב, בהחלט כן ומאחר והן לא מערבות את ציר הראיה אין להן משמעות קלינית .

09/10/2019 | 21:46 | מאת: איתי

האם ניתן לראות במראה את הצלקות או רופא עיניים יכול לראות בעזרת מכשור? כיצד ניתן לטפל בצלקות על מנת לרפא אותם שלא יראו כלל ? או שהם מתרפאות מעצמן ? תודה

לא עושים כלום

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר