השתלת עדשה לתיקון ראיה

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

10/07/2019 | 02:42 | מאת: יעל

שלום, היום כולם עושים ניתוח לייזר לתיקון קוצר ראיה וצילנדר. אבל.. עם הזמן יכול להתפתח זוקן ראיה. מסקרן אותי: אם מחליפים עדשה בעיניים אז אפשר לבצע בכך גם תיקון מספר גם לטפל בצילנדר וגם לטפל בזוקן ראיה? שאלה נוספת: מי שהחליפו לו עדשה נניח בגלל קטרט אז אין לו זוקן ראיה?

שלום רב, זוקן ראיה מתיחס לעדשה טבעית בלבד. לאחר ניתוח קטרקט ניתן לטפל בשארית מספר או צילינדר על ידי לייזר. אופציה נוספת היום היא השתלת עדשה מולטיפוקלית רוכבת על העדשה הראשונית שהושתלה בניתוח הראשון .

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר