עדשות מולטיפוקל - חסרונות

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

07/08/2017 | 03:38 | מאת: בר

עלי לבחור בין השתלת עדשה מולטיפוקל לבין עדשה שתתקן ראיה מקרוב. אני סובלת מקוצר ראיה מילדות. קראתי שבעדשות מולטיפוקל יתכנו סינוורים והילות. האם בעדשה שמתקנת ראיה לקרוב בלבד אין סיכון כזה.? או שהסיכון קטן יותר? החששות מאד גדולים. מצד אחד זאת הזדמנןת להפטר מהמשקפים. מצד שני פחד שאתקל בבעיות שהיום אינם מנת חלקי.

שלום רב, אמת, החששות שלך אמיתיים אך מצד שני חלק גדול של המטופלים מאוד מרוצים. לצערי לא אוכל לעזור לך בהחלטה הסופית.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר