טפול ביוד לאחר קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

13/05/2014 | 08:32 | מאת: גיל

ד"ר שלום, עברתי לפני חודש וחצי נתוח קטרקט מוצלח, תוך כדי נטילת פרדיניזון שלושה ימים לפני ואחרי הניתוח, כנראה בגלל האובאיטיס בעין המנותחת, אני אמור לקבל טפול ביוד פעם שניה,(גרייבס-יתר פעילות) שאלתי היא האם עלי ליטול פרדיניזון, בפעם הראשונה לא קבלתי פרדיניזון משום שאין לי כלל בלט עין, האם ניתוח הקטרקט משנה משהו???? תודה גיל

שלום רב, אין קשר בין קבלת היוד לניתוח הקטרקט. הטיפול בפרדניזון תלוי האם יש אובאיטיס או אולי יש צורך בטיפול במחלת הגרייבס. בהצלחה

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר