תרופה ביולוגית

דיון מתוך פורום  סרטן כליה

11/02/2014 | 21:20 | מאת: יאיר

קרובה שלנו חלתה בסרטן הכליה, היום זה עם גרורות בכבד ובלבלב. מקבלת סוטנט כבר שנה בערך ומצבה בסדר. רופא כירורג אמר לה שהכדורים האלה לא עוזרים יותר מחודשיים שלשה. האם לפי דעתך הרופא צודק? או שהסוטנט יכול להוסיף שנות חיים נוספות לחולה.זה התחיל לפני שנתיים בערך ומאז מצבה יציב. בתודה מראש על התייחסותך.

שלום רב, הסיפור אותו אתה מציג הינו אופייני ומצביע על יעילות הטיפול הביולוגי אותו מקבלת קרובתך. פעמים רבות הטיפול בסוטנט גורם להתייצבות מחלה ללא דינמיקה. מנסיוני ישנם חולים לא מעטים שמרוויחים מאד מטיפול זה שמאריך את תוחלת חייהם באופן משמעותי גם בטווח של שנים. בברכה דר ברגר

מנהל פורום סרטן כליה