votrient pazopanib

דיון מתוך פורום  סרטן כליה

01/08/2013 | 10:13 | מאת: ורד

אבי בן 69 לאחרונה התגלו אצלו 4 גרורות במוח שכנראה מגיעות מהכליה הוא טופל בסדרת הקרנות למח וכעת אמור להתחיל לקבל טיפול לגוף תרופה בשם votrient (pazopanib) השאלה שלי היא האם התרופה הזו היא הטובה ביותר עבורו? בדר"כ נותנים אותה? כי שמעתי הרבה על סוטנט ...

ורד שלום, ישנם מספר תרופות שיכולות להתאים לאביך. בינהן סוטנט ווטריינט. מקובל להתייחס לשתי התרופות כשוות ביעילותן למרות שישנם רופאים שונים עם דעות שונות בעניין. לאחרונה התפרסם מאמר שהשווה בין התרופות. בשורה התחתונה אין יתרון מובהק לאחת משתי התרופות. בברכה דר ברגר

18/10/2013 | 21:45 | מאת: ורד

המליצו לאבי לקחת תרופה בשם purple caps (הקפסולות הסגולות), כיום הוא מטופל בvotrient לסרטן כלייתי ובנוסף מקבל קפרה ודקסמטזון נגד פרכוסים ובצקות בראש ,האם יכול לקחת במקביל את התרופה הזו?

מנהל פורום סרטן כליה