סרטן כליה מזה ארבע שנים..

דיון מתוך פורום  סרטן כליה

09/03/2016 | 21:22 | מאת: זיוה

שלום דר ברגר. חולה עם גרורות סרטן כליה שהתפשטו ללבלב ולכבד. אני מרגישה מצוין. בבדיקות דם שעשיתי הנתונים של הכליה והכבד מצוינים. איך זה מסתדר יחד?? אני על גבי טיפול כמובן. אני חולה כבר ארבע שנים. יש קצת אופטימיות ???

זיוה שלום, יש הרבה אופטימיות. הרבה מטופלים עם גרורות בכבד ממשיכים לתפקד היטב עם בדיקות דם תקינות. זה בהחלט מאפשר גם מבחינה רפואית לנצל את כל האופציות הקיימות. מכיוון שאינני יודע את ההיסטוריה הרפואית שלך ואילו טיפולים קיבלת עד כה, אז בעניין זה אינני יכול לעזור כרגע. בברכה וסופ"ש נעים בברכה

מנהל פורום סרטן כליה