האם יש צורך במעקב אונקולוג בשלב זה

דיון מתוך פורום  סרטן כליה

07/02/2015 | 20:24 | מאת: דנה

דר' ברגר שלום רב, אמי עברה לפני כחודש ניתוח להסרת גידול בכליה בגודל 3 ס"מ. תוצאות הפתולוגיה הראו גידול RCC, יחד עם זאת מזן נדיר מאוד (כך הבנתי). בנוסף עשו לה CT חזה ושם נמצאו נודלים רבים זעירים מאוד. האורולוג קבע לה מעקב של CT בטן ואגן+חזה בעוד כ-4 חודשים. שאלתי היא האם היא צריכה להיות במקביל במעקב של אונקולוג מומחה? במידה וכן, איזה סוג של אונקולוג היא צריכה לראות? אודה מאוד לתשובתך המפורטת - זה חשוב לי מאוד תודה רבה דנה

דנה שלום, מתנצל על האיחור בתשובה ואת כבר יודעת מהי.. אבל בהחלט יש להגיע במצב זה לאונקולוג מומחה בתחום האורולוגי עם נסיון רב הסרטן הכליה. בברכה דר ברגר

מנהל פורום סרטן כליה