הלבנת (הבהרת) שיניים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

12/09/2015 | 18:37 | מאת: ליאור

שלום האם מותר לאחר ניתוחי השתלת עצם בחניכיים לעבור הבהרה?(הלבנה) יש לציין שהניתוחים היו לפני כמעט שנתיים, עברו בהצלחה,עדיין קיימים כיסים בחניכיים שכל פעם מצתמצמים קצת, רמת התחזוקה וההיגיינה היא גבוהה אצלי. תודה ושנה טובה

אחרי שנתיים אין כל בעייה לבצע הלבנה. צריך לזכור שאם כתוצאה מהניתוחים, או ממצב החניכיים הכללי שלך ישנה נסיגת חניכיים ושורשים חשופים, אזי ההלבנה יכולה לגרום לרגישות מצווארי השיניים. יש להקפיד להשתמש בכמות מדודה של חומר הלבנה ולא בעודף. הרופא המטפל יכול להתאים את הסד , כך שתוכל לסלק עודפי חומר מאזורי החשיפה.

13/09/2015 | 01:49 | מאת: ליאור

הרגישות באזורים החשופים בצוואר השן תהיה בימים שלאחר ההלבנה או קבוע?

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים