השחזה לכתר

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

11/09/2015 | 13:30 | מאת: נטע

רציתי לדעת האם אחרי מבנה וכתר זמני נגמרות ההשחזות או נעשות עוד מדידות גם בהשחזות לכתר הקבוע הקבוע שאז יודעים אם הכל תקין עם הכתר ? או שאולי יכול להיות הפתעות ופתאום יראו צורך בהארכת כותרת?

אחרי שלוקחים מידות לכתר , לא עושים עוד שינויים והשחזות, כי זה יפגע בדיוק של הכתר. יש מקרים בהם ברור מראש הצורך בהארכת כותרת, ויש מקרים שלאחר השחזה וכתר זמני יודעים מייד או תוך שבוע- שבועיים אם יש צורך בהארכת כותרת

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים