אסתטיקה בשיניים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

07/09/2015 | 00:18 | מאת: שירה

שלום יש לי שברים קטנים מחריקת שיניים וגם עוד שבר קטן מנפילה שהרופא הקודם אמר שאפשר לתקן רק עם כתר אז החלטתי לוותר אבל נאמר היום שכן אפשר לתקן.האם בגלל שעברו הרבה שנים עדיין אפשר לסדר והאם כדאי את כל השברים כולל זה ויש לי גם רווחים בשיניים האם היית ממליץ לסדר והאם כל סגירת הרווחים יגרמו שהשן יותר תשמר ופחות חיידקים ייכנסו אחרי הסידור עם היגיינה טובה ברור.

ניתן בהחלט לתקן סדקים בשיניים ע"י השלמות קומפוזיט (חומר מרוכב / בונדינג), או עי ציפויי חרסינה (למינט) או עי כתרים. אחרי בדיקה ניתן לבחור את האופציה/יות המתאימות ביותר

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים