כתר או שתל?

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

31/08/2015 | 19:27 | מאת: לירן

לד"ר שלום פניתי לרופא שיניים לאחר שנשבר לי הכתר. אין לי כאבים ומדובר בשן אחורית. (שישית אבל לא בטוח) הרופא אמר שלפי צילום יש לי דלקת מתחת לשן וכדי להציל את השן שלח אותי למרפאה שמתמחה בטיפולי שורש ואחר כך לחזור אליו לביצוע השיחזור כתר. הרופא מומחה צפה מספר טיפולי על פני מספר חודשים שבהן יראה אם הדלקת עברה. עלות 2600 שקל והוסיף שאולי זה לא יצליח בסוף. בנוסף יש את עלות הכתר . לכן אני תוהה לעצמי האם עדיף כבר ללכת על שתל? האם זאת נראת לך חלופה הגיונית יותר? מבחינת עלות וכאבים, יופי פחות משנה כי זו שן שכמעט לא רואים. (גיל 29 לפני הריונות אם זה משנה) תודה.

הי לירן, אין תחליף לשיניים. נסי להציל את השיניים שלך ככל הניתן, את צעירה מאד, השתלים עוד יגיעו. שתל אינו טיפול לכל החיים (וודאי שלא בגילך הצעיר). בלי קשר לעלויות. אין תחליף לשן טבעית שלך. בהצלחה

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים