שן שקופה-אפורה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

13/07/2016 | 05:27 | מאת: חוה

שלום ד"ר גלית, בקדמת הפה יש לי שן שקופה-אפורה שהייתי רוצה להדביק עליה ציפוי או סתימה לבנה כדי שלא תבלוט בצבעה. במכבידנט. אמרו לי שסתימה לא תמיד נראית יפה והציפויים לא תמיד מחזיקים, במיוחד בהתחשב בכך שיש לי כיב פרטי וצליאק. כרגע המצב יחסית רגוע, אני לוקחת סותרי חומצה, אין כמעט רפלוקס ואני מרכיבה סד. אבל ההקאות עלולות לחזור אם תהיה שוב דלקת... מבחינה אסתטית שאר השיניים נראות בסדר למרות הארוזיה. זאת רק השן הזאת שהיא כמו ניב קטן מימין לשתי השיניים הקדמיות והיא מפריעה לי. מה עושים? בתודה, חוה

לפי התאור שלך ציפוי חרסינה מתאים. אבל מחייב בדיקה לפני טיפול ואבחנה סופית

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים